Clubkampioenschap

Category : Club , Competitie , Kampioenschap

Zoals het ondertussen al de traditie is geworden, organiseren we ook dit jaar in mei en juni een clubkampioenschap. Tijdens dit tornooi gaan we na wie de beste speler van de club is. Kan Daan zijn titel(s) nog maar eens verlengen? Of zijn er toch kapers op de kust? Inschrijven kan tot en met 27/04. De 1e ronde zal in poule gespeeld worden tot 06/06. De 2e ronde bestaat uit een knock-out systeem, waarvan de finales op 27/06 net voor de eindeseizoens-receptie zullen afgewerkt worden.

Meer informatie en inschrijving vind je in deze link.

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=EF7F1643-3BEF-41FD-A6F4-7517F38A4553

Belangrijk! Het tornooi is niet alleen voor competitiespelers! Ook recreantspelers kunnen zich hiervoor inschrijven. Net als vorig jaar is er een aparte reeks voor de recreanten, maar wie wil mag gerust de competitiespelers lik op stuk geven! Moge de beste winnen!


Ledenbevraging

Category : Club , Enquete , Jeugd , Volwassenen

Omdat we een heel grote club zijn willen we via onderstaande ledenbevraging een idee krijgen van wat er leeft bij de spelers van BC Challenge. Via een aantal puntjes proberen we te polsen naar hoe jullie naar de werking van de club kijken, en proberen we vooral te achterhalen wat we kunnen optimaliseren. De enquête is anoniem, met uitzondering van het stuk over competitie en de delen waar er specifiek achter meer informatie kan worden gevraagd. We verkiezen ervoor om geen namen aan de antwoorden te verbinden, maar rekenen er anderzijds op dat deze enquête ernstig wordt opgevat.

Competitiespelers zijn verplicht om de enquête in te vullen, omdat we op basis daarvan een eerste voorstel voor de competitie indeling voor het seizoen 2018-2019 zullen opstellen. Maar ook alle jeugdspelers en hun ouders, en de recreatieve spelers van BC Challenge zouden we graag aansporen om de enquête in te vullen. Het duurt immers maar 4 minuten, maar het kan ons veel info verschaffen over welke richting we verder moeten uitgaan.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd58YVIswUZmFYBG_xawulAxe8_8zmMNnkY36ucMmd_xFdxiQ/viewform


Kaderen wedstrijdleider

Category : Club , Competitie

De competitiespelers zullen merken dat er een extra vraag over wedstrijdleiders is toegevoegd aan de ledenbevraging. Het is immers zo dat vanaf volgend seizoen de VBL ons verplicht om bij elke ontmoeting een officiële wedstrijdleider aanwezig te hebben. (Zie vernieuwde competitiereglement, http://www.badmintonvlaanderen.be/file/797854/?dl=1) Dit heeft, met 13 competitieploegen, uiteraard serieuze implicaties. Momenteel zijn er slechts een handvol wedstrijdleiders binnen onze club, waardoor we voor de competitie met een ernstig te kort kampen. Mensen die zich hiervoor willen engageren kunnen dit kenbaar maken via de enquête.

Wie hier graag meer info over wenst kan Steven aanspreken of mailen naar competitie@bcchallenge.be .


T-shirts

Category : Club , Jeugd , Kledij , Volwassenen

Er is blijkbaar wat verwarring opgetreden omtrent de bestelde shirts. Er zijn nog verschillende mensen die hun shirts nog niet hebben opgepikt. Jeugdspelers kunnen hiervoor terecht bij Daan, volwassenen kunnen iemand van het bestuur aanspreken tijdens de speelmomenten om de shirt af te halen.

Een mail i.v.m. betaling volgt.


Spaghettifestijn zat 21 april

Heb je reeds een grommende maag omdat je zoveel zin hebt in de lekkere spaghetti? Wij wel! 🙂
Volgende week zaterdag 21 april kan je jou laten gaan op het Spaghettifestijn, t’is à volonté…
Geen kaart kunnen bemachtigen? Je kan nu ook online inschrijven!

IK HEB HONGER (inschrijven)

We zijn nog op zoek naar helpende handen om de hongerigen te voeden, dorstigen te laven,…
Kan jij 1 of 2 handen missen voor een shift, of een dessert te maken?
Nina is the person to contact (ninaflooren@gmail.com)

Spreek je familie en vrienden aan want het is beire lekker! Hoe meer gevulde magen, hoe meer vreugde.

Heb je nog kaarten? Reken ze af tegen volgende week woensdag (18 april)! Het ontvangen geld en niet verkochte kaarten bezorg je terug aan Nina.

PS: iemand heeft al 38 kaarten verkocht… #impressive #challengeAccepted?


Helpende handen toernooi 10 & 11 maart

Category : Club , Competitie , Tornooi

Op 10 & 11 maart organiseren we ons jaarlijks pouletoernooi.

Zoals elk jaar zijn we terug op zoek naar helpende hansen om dit in goede banen te leiden.

Veel handen maken licht werk! Dus hoe meer mensen bereid zijn om te helpen, hoe leuker voor iedereen!

Via onderstaand formulier kan je ons laten weten welke dagen je kan komen helpen, en naar welke taken je voorkeur uitgaat. We proberen om met deze opmerking zo goed mogelijk rekening te houden.

Ik wil helpen!

Wij hopen op een leuk toernooi, en dat alles vlot mag verlopen!

Alvast bedankt voor jullie hulp!


Basistrainingen

Category : Club , Trainingen , Volwassenen

Ben je nog maar pas aangesloten bij onze club en wil je graag de basisbewegingen van badminton leren? Of ben je al een tijdje recreatief aan het spelen, maar wil je toch je techniek wat verbeteren? Dat kan tijdens deze 5-delige lessenreeks die gegeven wordt door trainer Johan.

Deze lessen gaan door in de Blauwe sportzaal vanaf 20u30 op volgende data:

  • 07/02
  • 21/02
  • 28/02
  • 14/03
  • 21/03

Inschrijven hiervoor kan via deze link. Deelname kost €10 voor de volledige lessenreeks. je kan hiervoor betalen op onze rekening met vermelding ‘naam + basistraining’. BE44 4441 6686 5145


Pouletornooi maart

Category : Club , Competitie , Tornooi

Op 10 en 11 maart organiseren we ons jaarlijks pouletornooi. Zowel op vrijdagavond, als tijdens het weekend zijn we nog op zoek naar helpende handen.

Wie graag enkele shiftjes doet op het tornooi, of een cake bakt, of shuttles wil oprapen,.., kan Nina hiervoor aanspreken. Vele handen maken licht werk!2018

Nieuwjaarsreceptie

Category : Club , Jeugd , Volwassenen

Naar jaarlijkse gewoonte nodigt de club alle leden uit om met een hapje en een drankje het nieuwe jaar goed in te zetten.

Iedereen is welkom op woensdag 31 januari vanaf 22u in de cafetaria.

Hopelijk tot dan!