Aansluiten

Gratis proberen

Wil je proeven van de badmintonsport, maar twijfel je nog over een lidmaatschap?, Geen probleem! Je kan drie keer vrijblijvend komen proberen alvorens je aan te sluiten bij de club.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap bij de club wordt per kalenderjaar gerekend. Wanneer u inschrijft op 1 september, geldt uw inschrijving dus tot 31 december van hetzelfde jaar en betaalt u maar voor een half jaar. Uw lidmaatschap bij BC Challenge omvat de terreinen en speelmomenten, de plastic shuttles en uw aansluiting/verzekering bij Badminton Vlaanderen.

Inschrijven

Lidgeld

Aansluiting tussen Jeugdspeler Recreant Competitiespeler
01/01 – 30/06 €120 €130 €150
01/08 – 31/12 €60 €65 €75
  • Iedereen jonger dan 19 jaar is jeugdspeler, door deelname aan competitie (door in te vallen in een ploeg) of  tornooien zal u bij het volgende seizoen aanzien worden als competitiespeler.
  • Indien u als recreant tijdens het jaar overschakelt naar competitiespeler door deelname aan competitie (door in te vallen in een ploeg) of  tornooien, zal u bij het volgende seizoen aanzien worden als competitiespeler.

Ben je reeds ingeschreven bij een andere club van Badminton Vlaanderen en verkies je BC Challenge als 2de club,  contacteer ons.

Het lidgeld is afhankelijk van de periode van inschrijving maar geldt per kalenderjaar.

  • Schrijf je in (als recreant) tussen 01/01 en 30/06: dan betaal je 130 euro voor het volledige seizoen (dat loopt van januari x tot december x)
  • Schrijf je in (als recreant) tussen 01/08 en 31/12: dan betaal je 65 euro voor een half seizoen (dat loopt van augustus x tot december x)

Hoe betalen?

Opgelet: er moet steeds worden ingeschreven! Zonder inschrijving kan de aansluiting niet voltooid worden, is de verzekering niet inorde,….

De betaling van het lidgeld gebeurt via overschrijving op rekeningnummer:
IBAN : BE44 4441 6686 5145
BIC code: KREDBEBB
op naam van

BC Challenge Wetteren

met mededeling : Lidgeld 2017 “statuut” “naam voornaam”

Opgelet: jouw lidmaatschap is pas definitief zodra u zich heeft ingeschreven via het formulier: Inschrijvingsformulier en bij het ontvangst van het lidgeld.

Mutualiteiten

Verschillende mutualiteiten bieden aan hun leden een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld van een sportclub aan. U dient hiervoor een formulier te laten invullen door een clubverantwoordelijke. Jouw formulier kan je vinden op één van de onderstaande links.